Library FailCamp
Vrijdag 13 september 2019 | Bank van Leening | 's-Hertogenbosch

squarefaillabel
Ook zo genoeg van al die succesverhalen? Terwijl het in jouw werk lang niet altijd zo loopt als je gepland had? Wanhoop niet, want je leert juist het meest van wat er mis ging. Helemaal als je die ervaringen met anderen deelt.

Tijdens een Library FailCamp die Rogues samen met Sue Lawson en Richard Veevers organiseert, kan je al je fouten, blunders en fuck-ups eens lekker in de groep gooien. Sue van de Manchester City Library en Richard van de Lancashire County Council hebben beide ruime ervaring in het bibliotheekwerk en weten wat er zoal mis kan gaan. Hun wil om fouten en mislukkingen bespreekbaar te maken, bracht hen ertoe om
FailCamps te gaan organiseren. Ze waren o.a. te gast op Next Library 2018 en 2019, die resp. in Berlijn en Aarhus werden gehouden en hadden daar dankzij hun humor en ontspannen aanpak veel succes. In het julinummer van Bibliotheekblad staat een interview met Richard en Sue.
Interview Richard en Sue | Bib6-2019pag50-53 kopie

Exclusief voor Nederlandse collega’s is er nu een unieke mogelijkheid om mee te doen aan een FailCamp onder leiding van Richard en Sue. Doel is om in een vertrouwelijke sfeer en in alle eerlijkheid te onderzoeken hoe het komt dat dingen soms misgaan en wat we daar gezamenlijk van kunnen leren.

De bijeenkomst vindt plaats op - hoe kan het ook anders -
vrijdag 13 september 2019. En de plaats van handeling hoort natuurlijk ook helemaal bij het thema: de Bank van Leening in Den Bosch (Schilderstraat 33). We beginnen om 11.00 u. (inloop vanaf 10.30 u.) en sluiten af om ca. 15.00 u. Kosten voor deelname inclusief lunch bedragen € 45,- Ex BTW.

Ben jij dapper genoeg? Schrijf je dan voor 1 september 2019 in. Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt!

ATaMriu6T9a+uAtOqBUV5Q_mini_17205