Zin in een verjaardagsfeestje?

unadjustednonraw_thumb_183d8

Ga dan mee naar de Frankfurter Buchmesse! De grootste en belangrijkste boeken- en multimediabeurs ter wereld wordt dit jaar zeventig, maar is nog altijd even vitaal. Uitgevers, literaire agenten, boekhandelaren, bibliothecarissen, illustratoren, kunstenaars, schrijvers en journalisten uit alle landen komen er samen om alles te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen in het aanbod. Want de beurs beperkt zich allang niet meer tot boeken. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van e-books en andere vormen van electronic publishing. En als je geïnteresseerd bent in onderwijs- en leermiddelen of in kunstproducties kom je op de beurs ook ruimschoots aan je trekken. Deze beurs is echt een must voor bibliothecarissen en informatiespecialisten, zeker als je er in al die zeventig jaren nog nooit ben geweest.

Daarom organiseert Rogues van woensdag 10 t/m vrijdag 12 oktober 2018 wederom de fameuze bustour naar Frankfurt.We maken er een afwisselende reis van met op de heenweg een bezoek aan een culturele hotspot in het Ruhrgebied: de voormalige steenkolenmijn Zeche Zollverein, die op de Unesco werelderfgoedlijst staat. Op donderdag storten we ons in de dynamiek en de hectiek van de Buchmesse, maar op vrijdagochtend kunnen we gelukkig weer op adem komen tijdens een romantische boottocht over het mooiste gedeelte van de Rijn en worden verleid door de Lorelei.

Natuurlijk is er onderweg volop gelegenheid om kennis en ideeën uit te wisselen met collega’s en nieuwe contacten op te doen. Daardoor is deze reis een unieke kans om medewerkers eens extra te belonen en tegelijkertijd hun horizon te verbreden. Reisleiders tijdens de tour naar Frankfurt zijn Rob Bruijnzeels en Joyce Sternheim.

Deze speciale verjaardagseditie meemaken? Wees er dan snel bij! De kosten per deelnemer bedragen voor de hele trip € 535,00 ex. BTW.

Het arrangement omvat: reis en verblijf: vervoer per luxe touringcar, twee overnachtingen in 1-persoonskamer en ontbijt in een prima hotel in Worms, 2 x lunch (woensdag en vrijdag) en diners (woensdag en donderdag).